De sfeervolle stad Düsseldorf ligt maar net over de grens en heeft veel te bieden op het gebied van winkelen. Ook de kerstmarkt in Düsseldorf blijkt ieder jaar weer erg in trek en is één van de populairste kerstmarkten in Duitsland. Je kunt vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem per ICE rechtstreeks per trein naar Düsseldorf reizen waar je aankomt in hartje stad! Een treinticket naar Düsseldorf kan je al vanaf €19per enkele reis boeken. Bekijk actuele prijzen en aanbiedingen naar Düsseldorf.

Route trein naar Düsseldorf

Hoe boek je een goedkoop treinticket naar Düsseldorf?

De gouden regel bij het boeken van internationale treintickets is: vroeg boeken. De prijs van internationale treintickets is gebaseerd op vraag en aanbod. Er zijn verschillende tarieven per trein. Boek je vroeg, dan kan je een voordelig tarief boeken. Ben je wat later, dan blijven de duurdere tarieven over. Boek je kort voor vertrek, dan betaal je vaak het flex-prijs tarief. Tegenwoordig zijn treintickets naar Düsseldorf 6 maanden vooruit te boeken. Als je er op tijd bij bent kan je zodoende voor €38 retour reizen met de ICE. Op korte termijn kan dat tot ongeveer €140 oplopen!

Prijs voor een treinkaartje naar Düsseldorf

Zoals bij de meeste internationale treintickets verschillende ook de prijs voor een treinkaartje naar Düsseldorf. De prijs wordt bepaald door de boekingstermijn ofwel het moment van boeken (hoe vroeg je boekt, hoe voordeliger je treinkaartje), de klasse (2e of 1e klasse) en ook door de voorwaarden of flexibiliteit van je treinticket. Zo zijn de annulerings-en wijzigingsvoorwaarden bij de goedkoopste treintickets strenger dan bij de duurste treintickets.

<tr”>Te boeken tot1 voor vertrek * Dag van vertrek **

Route: Amsterdam – Düsseldorf Sparpreis Europa Flexpreis
Vanafprijs 2e klasse € 19,90 € 52,80
Vanafprijs 1e klasse € 39,90 € 97,20
Beschikbaarheid tickets Beperkt beschikbaar Ruim beschikbaar
Zitplaats inclusief Alleen in 1e klasse (€4 in 2e kl.) Alleen in 1e klasse (€4 in 2e kl.)
Te boeken vanaf 180 voor vertrek 180 voor vertrek
Treinbinding Ja Nee
Omboeken Tot 1e dag van geldigheid tegen € 19 Tot vertrek
Annuleren Tot 1e dag van geldigheid tegen € 19 Tot vertek
Korting met voordeeluren Nee Ja
Korting met RailPlus Nee Ja
Korting met BahnCard Alleen met Bahncard 25 Alle Bahncards
* zeer beperkt maar vaak niet beschikbaar op korte termijn en sterk afhankelijk van de trein.
** tot vlak voor vertrek boekbaar mits plaats op de trein.