De sfeervolle stad Düsseldorf ligt maar net over de grens en heeft veel te bieden op het gebied van winkelen. Ook de kerstmarkt in Düsseldorf blijkt ieder jaar weer erg in trek en is één van de populairste kerstmarkten in Duitsland. Rechtstreeks vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem per ICE naar hartje Düsseldorf reizen is ideaal. Een treinticket naar Düsseldorf kan je al vanaf €19 boeken.

Route trein naar Düsseldorf

Hoe boek je een goedkoop treinticket naar Düsseldorf?

De gouden regel bij het boeken van internationale treintickets is: vroeg boeken. De prijs van internationale treintickets is gebaseerd op vraag en aanbod. Er zijn verschillende tarieven per trein. Boek je vroeg, dan kan je een voordelig tarief boeken. Ben je wat later, dan blijven de duurdere tarieven over. Boek je kort voor vertrek, dan betaal je vaak het flex-prijs tarief. Tegenwoordig zijn treintickets naar Düsseldorf 6 maanden vooruit te boeken. Als je er op tijd bij bent kan je zodoende voor €38 retour reizen met de ICE. Op korte termijn kan dat tot ongeveer €140 oplopen!

Prijs voor een treinkaartje naar Düsseldorf

Zoals bij de meeste internationale treintickets verschillende ook de prijs voor een treinkaartje naar Düsseldorf. De prijs wordt bepaald door de boekingstermijn ofwel het moment van boeken (hoe vroeg je boekt, hoe voordeliger je treinkaartje), de klasse (2e of 1e klasse) en ook door de voorwaarden of flexibiliteit van je treinticket. Zo zijn de annulerings-en wijzigingsvoorwaarden bij de goedkoopste treintickets strenger dan bij de duurste treintickets.

<tr”>Te boeken tot1 voor vertrek * Dag van vertrek **

Route: Amsterdam – DüsseldorfSparpreis EuropaFlexpreis
Vanafprijs 2e klasse€ 19,90€ 52,80
Vanafprijs 1e klasse€ 39,90€ 97,20
Beschikbaarheid ticketsBeperkt beschikbaarRuim beschikbaar
Zitplaats inclusiefAlleen in 1e klasse (€4 in 2e kl.)Alleen in 1e klasse (€4 in 2e kl.)
Te boeken vanaf180 voor vertrek180 voor vertrek
TreinbindingJaNee
OmboekenTot 1e dag van geldigheid tegen € 19Tot vertrek
AnnulerenTot 1e dag van geldigheid tegen € 19Tot vertek
Korting met voordeelurenNeeJa
Korting met RailPlusNeeJa
Korting met BahnCardAlleen met Bahncard 25Alle Bahncards
* zeer beperkt maar vaak niet beschikbaar op korte termijn en sterk afhankelijk van de trein.
** tot vlak voor vertrek boekbaar mits plaats op de trein.