Rechtstreekse trein naar Londen

Eindelijk is het zover! Vanaf 30 april 2020 is het mogelijk om per rechtstreekse trein naar Londen te reizen. Reis in slechts vier uur en tien minuten van hartje Amsterdam naar hartje Londen! Vanaf 18 mei is het ook mogelijk om vanuit Rotterdam rechtstreeks per trein naar Londen te reizen. Een treinticket voor de directe trein naar Londen boek je al vanaf €40 per enkele reis in de tweede klasse. Bekijk tijden en prijzen.

Zonder overstappen met de trein naar Londen reizen

Er is door velen al lange tijd naar uitgekeken maar eindelijk is het dan zover. Vanaf 30 april kan je zonder overstappen met de trein naar Londen reizen vanuit Nederland. Boeken is al mogelijk vanaf 11 februari 2020. Tot 18 mei 2020 kan je vanuit Nederland alleen nog maag zonder overstappen met de trein naar Londen reizen indien je op Amsterdam Centraal station opstapt. Vanaf 18 mei is het ook mogelijk om vanuit Rotterdam zonder overstappen met de trein naar Londen te reizen!

Prijs van een treinticket naar Londen

Om te kunnen concurreren met het vliegtuig kan je al behoorlijk goedkoop per trein naar Londen reizen. Ben je er snel bij, dan kan je al een treinticket naar Londen boeken vanaf €40 per enkele reis in de tweede klasse. Een retourtje Londen begint bij het dubbele, €80. Let erop dat de trein naar Londen al 6 maanden voor vertrek te boeken is. Ben je er snel bij, dan is de kans groot dat je het goedkoopste treinticket naar Londen kunt boeken. Op korte termijn moet je op aanzienlijk hogere prijzen rekenen aangezien de goedkope treintickets dan al zijn uitverkocht. Via de website van NSInternational kan je snel en eenvoudig zien op welke dagen en tijdstippen je het voordeligst naar Londen kunt reizen. Vergelijk hier de prijzen van treintickets naar Londen.

Inchecken

Let er op dat je in Amsterdam (en later ook in Rotterdam) voldoende tijd hebt om in te checken. Je moet namelijk door de douane. Om door de nieuwe incheckbalies te komen moet je op minimaal 30 minuten rekenen. Het liefst nog iets meer, zeker als je vanuit een andere plaats nog per trein naar Amsterdam moet aanreizen. Het zou er vervelend zijn dat je door vertraging onderweg je aansluiting op de directe Eurostar trein naar Londen zou missen. Je moet dan namelijk lang wachten op de volgende treinverbinding naar Londen.

Veelgestelde vragen over de trein naar Londen

Is er kinderkorting op de trein naar Londen?2020-02-11T23:53:26+01:00

Reis je met een kind per trein naar Londen, dan zijn er speciale kortingen voor Kinderen van toepassing. Deze kortingen zijn voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar in sommige gevallen van toepassing. Zo is de vanafprijs voor een kind in deze leeftijdsgroep €28,50 per enkele reis. De vanafprijs is te boeken indien je ruim voor vertrek boekt. Op kortere termijn lopen de prijzen aanzienlijk op.

Voor kinderen in de leeftijd tot en met drie jaar is een ticket niet verplicht. Een kind heeft dan echter geen recht op een eigen zitplaats in de trein.
Bekijk actuele prijzen en aanbiedingen.

Voor kinderen in de leeftijd van 12 jaar of ouder bestaat er een jongeren tarief. Dit tarief is duurder dan het goedkoopste aanbiedingstarief maar is bij boeken op wat kortere termijn voor vertrek weer voordeliger dan het volwassenen tarief.

Krijg je korting op de trein naar Londen met een voordeelurenkaart?2020-02-11T23:41:29+01:00

Een treinticket voor de Eurostar trein naar Londen boek je al vanaf €40. Dit tarief is het voordeligst mogelijke tarief. Kortingskaarten als een voordeelurenkaart of een Railpluskaart geven op de prijs van dit tarief geen extra korting. De voordeelurenkaart is alleen op Intercitytreinen en regionale treinen binnen Nederland geldig. Niet op de Eurostar of Thalys. Een Railpluskaart is alleen van toepassing op regionale treinen en Intercitytreinen waarbij sprake is van een flexprijs/volprijs tarief. In de meeste gevallen is een kortingstarief al stukken voordeliger dan wanneer je een flexprijs ticket boekt waar je wat korting op krijgt met je Railpluskaart.

Zijn er aanbiedingen voor de trein naar Londen?2020-02-11T23:34:57+01:00

Er bestaan geen vaste prijzen voor een treinticket naar Londen. Speciale aanbiedingen voor de trein naar Londen zijn er eigenlijk niet. Wil je per trein naar Londen reizen en zo min mogelijk betalen voor je treinticket? Dan is het zorg om op tijd te boeken. De trein naar Londen kan je al 6 maanden voor reisdatum boeken. Boek je op tijd, dan is de kans groot dat je vanaf Amsterdam of Rotterdam al voor €40 naar Londen reist (het dubbele voor een retour). Hoe langer je wacht met boeken, hoe hoger de prijs zal oplopen aangezien de voordelige treintickets naar Londen dan langzaam aan uitverkocht raken.

Via de website van NSInternational kan je snel en eenvoudig zien wanneer de goedkoopste treintickets naar Londen nog beschikbaar zijn in een mooi overzicht.

Prijzen van de rechtstreekse trein naar Londen

Prijzen van de rechtstreekse trein naar Londen

Wat is de prijs van een treinticket naar Londen?2020-02-11T23:26:31+01:00

Sinds de rechtstreekse trein vanuit Nederland naar Londen rijdt kan je al een treinticket naar Londen boeken vanaf €40 per enkele reis. Deze prijs is een vanafprijs en geldig vanaf het treinstation waar je op de Eurostar trein naar Londen stapt. Dit kan ofwel Amsterdam Centraal zijn ofwel Rotterdam Centraal. De Eurostar trein naar Londen is al 6 maanden voor vertrek te boeken. Ben je er op tijd bij, dan is de kans op een voordelig tarief het grootst. Op korte termijn kan je tickets tot wel vijf keer duurder zijn dan wanneer je vroeg boekt.
Bekijk actuele prijzen en aanbiedingen.

Wat is de reistijd van de trein naar Londen?2020-02-11T23:20:43+01:00

De reistijd van de trein naar Londen verschilt natuurlijk per vertrekstation. Reis je per rechtstreekse Eurostar trein van Amsterdam naar Londen, dan moet je rekenen op 4 uur en 10 minuten reistijd. Indien je per directe Eurostar trein van Rotterdam naar Londen reist moet je op 3 uur en 29 minuten reistijd rekenen! Bekijk hier de tijden, prijzen en aanbiedingen!

2020-02-11T23:35:42+01:00