Naast de reguliere Interrail passen, de Global pas en One Country pas, zijn er ook nog enkele speciale Interrail passen. Met deze passen kan je bijvoorbeeld in bepaalde landen met boten of ferry’s reizen of je hebt passen waarmee je recht hebt op gratis reserveringen.

Interrail Premium Pass

Één van de speciale Interrail passen bestaat voor zowel Italië als Spanje, de Interrail Premium pas. Met deze pas kun je altijd gratis zitplaatsen reserveren tot 3 dagen voor vertrek. Je bent zo altijd gegarandeerd van een zitplaats op een bepaalde trein. De gratis reserveringen kan je maken via de online reserveringsservice van Interrail.

Interrail Griekse eilanden pass

Voor Griekenland bestaat er naast de reguliere One Country pas ook nog een Interrail Griekse eilanden pass. Met deze pas mag je 6 keer een oversteek maken met een veerboot en kan je dus perfect eiland hoppen. Je kunt eenvoudig van het ene naar het andere Griekse eiland reizen. Ook mag je met de pas reizen op de veerboot tussen Griekenland en Italië. Tevens zijn er nog tal van andere kortingen van toepassing. Lees verder over de Interrail Griekse eilanden pass.

Interrail Benelux Pass

Nederland, België en Luxemburg zijn maar kleine landen. Zodoende is er een speciale combinatiepas voor deze drie BeNeLux landen in het leven geroepen, dan Interrail Benelux Pass. Met deze pas kan je door de 3 BeNeLux landen reizen met uitzondering van het land waar je zelf woonachtig bent.