Wil je één van de prachtige steden in België bezoeken? Je boekt al een treinticket naar België vanaf €8. Treinticket naar steden als Antwerpen, Brussel, Gent of Brugge zijn vaak erg voordelig! Goedkoop treintickets naar België boeken is vrij eenvoudig. Zo zijn er soms speciale aanbiedingen die goedkoop per trein naar België reizen mogelijk maken.

Treinticket aanbiedingen naar België

Soms zijn er ook treinticket aanbiedingen naar België. Je kunt dan bijvoorbeeld vanaf een willekeurig station in Nederland naar een willekeurig treinstation in België reizen voor maar €19 per enkele reis. Voor een 1e klas ticket betaal je vaak €29. Een retour ticket kost je het dubbele. Een voordeelurenkaart of RailPluskaart geeft op dit kortingstarief verder geen extra korting. Bekijk actuele aanbiedingen naar België.

Treinkaartjes naar België

Zijn er geen aanbiedingen naar België? Dan kan je uiteraard ook een regulier treinticket naar België boeken. Je kunt eenvoudigweg je treinkaartje naar België boeken via de website van NSInternational.nl. De ticketprijzen zijn afhankelijk van de afstand die je aflegt. Hoe groter de afstand tussen de opstaphalte in Nederland en je bestemming in België, hoe hoger het tarief. Woon je vlakbij de grens, dan zal je een stuk minder betalen. Heb je een voordeelurenkaart, een RailPluskaart of een andere kortingskaart, dan kan dat flinke korting opleveren. Uiteraard moet je wel aan de reisvoorwaarden voldoen.

Reistijd, overstappen en prijs voor een treinticket naar bestemmingen in België.

TrajectReistijdOverstappenVanafprijs
Amsterdam – Antwerpen1:510€ 20   Zoek ticket
Amsterdam – Brugge3:371€ 29   Zoek ticket
Amsterdam – Brussel2:430€ 25   Zoek ticket
Amsterdam – Gent3:081€ 29   Zoek ticket
Amsterdam – Leuven2:481€ 25   Zoek ticket
Amsterdam – Mechelen2:150€ 25   Zoek ticket

Weekendretour België

Ga je een weekendje naar België? Er zijn speciale Weekendretour treintickets naar België. Hiermee krijg je een aanzienlijke korting op je treinkaartje naar België tot wel 45%. Voorwaarde is dat je in het weekend retour reist. Ook mag je op vrijdag na de spits vertrekken, in de daluren dus. Ook een Weekendretour België kan je online boeken. Houd er rekening mee dat je voor het reizen met de Thalys een flinke toeslag moet betalen. Reguliere treintickets en het weekendretour België zijn alleen geldig op IC, RE en ICD treinen (Intercity, regionaal en InterCityDirect). Vooral op korte termijn is de toeslag voor de Thalys erg hoog. Voor de InterCityDirect betaal je als je internationaal reist geen toeslag.