Hoewel het zeker niet één van de goedkoopste wintersportlanden van Europa is heeft Zwitserland toch een grote aantrekkingskracht op wintersporters. De perfecte voorzieningen en de steile bergen maken dat het land een ideale wintersportbestemming. Vanuit Nederland kan je prima met de trein op wintersport in Zwitserland. Met slechts één overstap zijn diverse bestemmingen zoals Zermatt of Interlaken Oost al te bereiken. Vanaf €39,90 kan je al een treinticket naar Zwitserland boeken.

Wintersportbestemmingen in Zwitserland

Het barst van de wintersportbestemmingen in Zwitserland die je per trein goed kunt bereiken. Zwitserland is hét treinland van Europa bij uitstek. Zelfs de meest kleine plaatsen zijn vaak nog per trein te bereiken. Natuurlijk zijn ook de grotere wintersportbestemmingen in Zwitserland goed te bereiken. Wil je per trein op wintersport in Zwitserland, dan kan je bijvoorbeeld denken aan bestemmingen als Zermatt, Siders/Sierre, Kandersteg en Mürren.

Ga je Per trein op wintersport in Zwitserland, dan kan je kiezen uit veel bestemmingen. Om het je iets makkelijker te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van de wintersportbestemmingen in Zwitserland die goed te bereiken zijn per trein. Je vindt per bestemming uitgebreide informatie over reistijd, aantal overstappen, type treinen en natuurlijk de prijs. Ook hebben we een aantal leuke en betaalbare accommodaties voor je geselecteerd!

[google_map_easy id="17"]