Ben je van plan om een weekend naar de sfeervolle havenstad Hamburg te gaan? Een goedkoop treinticket naar Hamburg boeken is niet zo moeilijk. Vanaf €29 kan je al een enkele treinreis naar Hamburg boeken. Je komt aan in het hart van de stad en mag zelf met je ticket nog met de S-Bahn doorreizen naar het station dat het dichts bij je hotel ligt. Je ticket is geldig vanaf je opstapstation in Nederland. Je kan al met één overstap naar Hamburg reizen vanuit Amsterdam (overstap in Osnabrück) met een reistijd van 5 uur en 19 minuten.

Hoe kan je een goedkoop treinticket naar Hamburg boeken?

Je kan op verschillende manieren aan je treinticket naar Hamburg komen of aan je treinticket naar een andere plaats in Duitsland. Natuurlijk kan je langs gaan op een internationaal station of een reisbureau maar de snelste een voordeligste manier is online. Je kan een goedkoop treinticket naar Hamburg boeken op verschillende websites. Belangrijk is dat je tijdig boekt. Prijzen van treintickets lopen op naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. Je kunt tegenwoordig al zes maanden vooruit een treinkaartje naar Hamburg boeken. Ben je er tijdig bij, dan kan je voor €29 een enkele reis boeken. De vanafprijs voor een retour is €58. Kinderen t/m 14 jaar reizen gratis mee met hun ouders of grootouders (max. 4 kinderen per volwassene). Boek je een treinticket naar Hamburg op korte termijn, dan kan de prijs oplopen tot €79,90 per enkele reis. Boek je op korte termijn, dan kan je dus €50 per enkele reis duurder uit zijn dan wanneer je tijdig boekt.

Wat kost een treinticket naar Hamburg?

De prijs van een treinkaartje is gebaseerd op vraag-en aanbod. Van elk tarief worden vaak een twintigtal treinkaartje vrijgegeven. Zijn die verkocht, dan blijven de duurdere treinkaartjes over. Vaak loopt de prijs met €10 per staffel op. Is het ticket van €29 niet meer beschikbaar, dan is de eerstvolgende prijs voor een treinkaartje naar Hamburg €39 per enkele reis. De prijs loopt zo op tot €79,90 per enkele reis op korte termijn omdat de goedkoopste treintickets dan al zijn vergeven.

Waar kan je een goedkoop treinticket naar Hamburg boeken?

Op verschillende boekingssites kan je een treinticket naar Hamburg boeken. Zo kan je natuurlijk eenvoudig boeken via nsinternational.nl maar ook bij de Deutsche Bahn (DB) of de NMBS (Belgische spoorwegen). Prijzen verschillen per website. Ook de manier van betalen verschilt. Zo moet je bij de DB betalen per creditcard. Bij NS-International kan je betalen per iDEAL.

Goedkoop treinticket naar Hamburg boeken
4.6 (92%) 5 votes