Wil je per trein Disneyland Parijs bezoeken? Sinds 2019 rijdt er dagelijks een rechtstreekse trein naar Disneyland Parijs (Euro Disney). Deze Thalys vertrekt vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam (en Antwerpen en Brussel in België) en brengt je in ongeveer 3,5 naar het pretpark. Je kan al een treinticket naar Disneyland Parijs boeken vanaf €35 in de tweede klasse!

Trein naar Disneyland Parijs (Euro Disney)

Vanuit Nederland rijdt er dagelijks twee keer een rechtstreekse trein naar Disneyland Parijs toe. Deze Thalys hogesnelheidstrein brengt je met een snelheid van soms wel 300 kilometer per uur naar je bestemming in Frankrijk. De trein is van alle gemakken voorzien. Zo is er een bistro aan boord waar je koffie, fris, een hotdog of een broodje kunt nuttigen. Ook is er Wifi op de trein aanwezig zodat je vanaf je comfortabele zitplaats het internet kunt afstruinen. De vroegste Thalys vertrek al uit Amsterdam om 07:15 zodat je op tijd op het park bent. De latere trein vertrek om 15:15.

Ook rijdt er dagelijks tweemaal een rechtstreekse Thalys trein van Disneyland Parijs naar Nederland. De vroegste Thalys vertrekt om 12:04 en de late Thalys om 20:04.

Wat kost een treinticket naar Disneyland Parijs

De prijs van een treinticket naar Disneyland Parijs begint bij €35 voor een volwassene en €15 voor een kind van 4 t/m 11 jaar. Prijzen van de Thalys lopen echter op naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. De Thalys is al 4 maanden voor vertrek te boeken. Ben je er snel bij, dan is de kans groot dat je voor €35 naar Euro Disney kunt afreizen. Wacht je met boeken tot enkele dagen voor vertrek, dan kan de prijs voor een treinkaartje naar Disneyland Parijs zijn opgelopen tot €135, het duurste tarief. De voordelige tarieven zijn dan namelijk meestal al uitverkocht, de hoge tarieven blijven over. Tussen het vroegboektarief van €35 en het tarief van €135 lopen de prijzen met staffels van meestal enkele tientallen Euro’s op. Heb je het voordeligste tarief van €35 net gemist, dan kan je het tarief van €50 boeken. Is dat ook vergeven, dan kan je voor €65 een ticket boeken.

Treintickets boeken

De makkelijkste manier om aan je treinkaartje naar Disneyland Parijs te komen is via de website van NSInternational. Hier kan je in één oogopslag zien op welke dat de voordeligste tarieven beschikbaar zijn. Zo kan je voordat je een hotel in Disneyland Parijs gaat boeken eerst bekijken op welke datum je het beste kunt reizen. Je kunt zo behoorlijk wat geld besparen!

Bekijk het prijsoverzicht hier.

Prijs van een treinticket naar Disneyland Parijs

Reistijd per trein naar Disneyland Parijs (Euro Disney)

Uiteraard verschilt de reistijd naar Disneyland Parijs per trein per vertrekstation. Vertrek je vanaf Amsterdam CS, dan is de reistijd 3u38m. Vanaf Schiphol naar Disneyland Parijs moet je rekenen op 3u22m reistijd en vanaf Rotterdam CS op 2u59m. Per Thalys komt reis je vliegensvlug naar Marne-la-Vallée, het treinstation voor de deur van Disneyland Parijs.

Reistijd Thalys naar Disneyland Parijs

Traject Vertrektijd Aankomsttijd Reistijd Vanafprijs Ticket
Amsterdam - Marne-la-Vallée (Disneyland Parijs) 07:15 10:53 03:38 € 35 Online
Schiphol - Marne-la-Vallée (Disneyland Parijs) 07:31 10:53 03:22 € 35 Online
Rotterdam - Marne-la-Vallée (Disneyland Parijs) 07:54 10:53 02:59 € 35 Online