Ben je van plan om met de trein naar België te reizen voor een dagje uit of een stedentrip naar Gent, Brugge, Antwerpen of misschien wel Brussel? Vergelijk dan eerst goed de verschillende websites waar je treintickets naar België kunt boeken. Prijzen voor treinkaartjes naar België verschillen vaak per website. Als je een drietal websites vergelijkt ben je er zeker van dat je niet teveel betaalt voor je reis!

Waar boek je treintickets naar België

Naast de website van NSinternational kan je ook je treintickets naar België boeken via twee andere boekingssites. Via de website van de NMBS (Belgische spoorwegen) en de website van de Deutsche Bahn (DB) kan je ook aan je treinkaartjes naar België komen. De prijzen zijn soms gelijk maar soms ook lager. Vergelijk goed voordat je een ticket boekt zodat je zeker weet dat je de laagste prijs voor je reis betaalt. Zo hou je geld over om andere leuke dingen te doen.

Treinbestemmingen in België

België ligt naast de deur en is goed per trein te bereiken. Jaarlijks reizen en heel wat Nederlanders af om een stedentrip naar een van de Belgische steden te maken. Vooral Gent, Brugge, Antwerpen, Leuven, Mechelen, Brussel, Luik en Oostende zijn populair. Maar ook bestemmingen als Blankenberge, De Panne, Ieper, Namen en De Ardennen zijn behoorlijk in trek.

Veel van deze bestemming zijn met het speciale Early Bird tarief voor weinig geld te bereiken!