Tegenwoordig kan je vliegensvlug met de Thalys naar Parijs reizen. Vanaf Amsterdam reis je in 3:18 uur al naar Parijs. Maar wat kost een treinticket naar Parijs eigenlijk? Een treinticket naar Parijs boek je al vanaf €35 per enkele reis in de tweede klasse.

Prijs van een treinticket naar Parijs

De prijs van een treinticket naar Parijs is variabel. De vanafprijs van een treinticket naar Parijs is €35,- per enkele reis in de tweede klasse. De vanafprijs voor een retour is het dubbele, €70,- Deze prijs is inclusief een gereserveerde zitplaats. De vanafprijs voor een treinkaartje in de eerste is €59,- per enkele reis. De Thalys naar Parijs is vier maanden voor vertrek al te boeken. Prijzen lopen in staffels op naarmate de vertrekdatum dichterbij komt tot €135,- op korte termijn. Bekijk actuele prijzen.

Voorbeeld:
[supsystic-tables id=1]

In de tabel getoonde tarieven zijn indicatietarieven en geven een beeld van de prijzen per boekingstermijn in zowel tweede als eerste klasse obv een enkele reis prijs voor een volwassene.
Prijzen liggen vaak iets hoger in het weekend of op vrijdag en maandag en zijn vaak wat lage op dinsdag, woensdag of donderdag.

Vaak zijn ook populaire tijden/verbindingen duurder (vertrek in/rondom de spits) dan de treinen buiten de spits (heen na 10:00 uur, terug voor 17:00 uur).

Reis je in de eerste klasse, dan heb je toegang tot NS International lounge, wifi+ en een ruime zitplaats dan in de tweede klasse.
Het verschil tussen 1e klas comfort en premium is dat je in 1e klasse premium ook catering en een krant/tijdschrift krijgt en meer flexibiliteit (makkelijkere annuleren/wijzigen).

Waar boek je een treinticket naar Parijs?

Op de vraag “Waar boek je een treinticket naar Parijs?” zijn verschillende antwoorden te geven. Er zijn meerdere aanbieders van treinkaartjes naar Parijs. Wij zelf vinden de website van NSInternational.nl het handigst. Hier kan je in één handig overzicht de goedkoopste prijzen per dag, dagdeel en trein vinden. Zo kan je snel en eenvoudig de goedkoopste treintickets naar Parijs vinden:


Prijzen Thalys naar Parijs

Boeken gaat snel en eenvoudig. Je kan betalen  met met iDEAL of creditcard (Visa en Mastercard). Je e-tickets wordt je vervolgens per e-mail toegestuurd. Je kan je ticket uitprinten of op je mobiele telefoon aan de conducteur tonen als je in de trein zit.

Ook kan je een treinticket naar Parijs boeken via de website van de Deutsche Bahn (Duitse spoorwegen),de NMBS (de Belgische spoorwegen) of op de website van de Thalys zelf.